Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12768 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
ja już jestem zajęty
ale ci mogę powiedzieć że musiała by być w miarę interesująca ( nie wiadomo czym cię zaskoczy ) dość inteligentna (żeby nie trzeba było wszystkiego łopatologicznie tłumaczyć )minimum bystra ( żeby czasem zrozumiała coś bez słów ) no i żeby już nie była taka całkiem brzydka (żebym mógł z nią gdzieś wyjść czasem )
to chyba takie minimum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Bad Harry, grunt aby twoje partnerka (a może partner????) była HAPPY!
Ja na przykład jestem zajęta poczwórnie: 1.mąż, 2.syn, 3.córka, 4.KTOŚ nowy w brzuchu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Powinna mieć dobre serce,być inteligentna, bystra, posiadać jakąś pasje lub talent,najlepiej obie te rzeczy ,zaradna i samodzielna ciekawa życia i świata,chętna do poznawania i uczenia sie rzeczy nowych, nowych miejsc,nowych kultur,
ambitna no ijak Harry powiedział niechby była choć trochę ładna.
Dla mnie ma duże znaczenie jeśli ktoś budzi sie koło mnie z uśmiechem na twarzy , i niezależnie od dobrych czy złych czasów , z uśmiechem mówi DZIEŃ DOBRY KOCHANY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Czyli kanakk i Harry powinna być to normalna ,kobieca kobieta.

Harry to prawda ze jesteś bardzo sympatyczny wiec nie wierze żebyś miał problem z kobietami które nie zwracają na ciebie uwagi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
Idealna kobieta to taka...ktora ma idealnego faceta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gama28 napisał:
Ja nie wiem jakie preferencje ma Bad Harry, nie ważne. W każdym razie On wydaje mi się człowiekiem bardzo ciepłym i sympatycznym, ma fajne poczucie humoru, miło czyta się jego posty i w ogóle roztacza wokół miłą atmosferę. W skrócie rzecz ujmując, zwrócił moją uwagę i LUBIĘ GO

a ja myślałem że się na mnie często obrażasz
ale skoro nie ...to mieścisz się we wszystkich kategoriach które wymieniłem ( co prawda ostatniej nie sprawdziłem ale mogła byś być nawet brzydka ) . to tylko żart ......bo jesteś zajęta
nie stresuj męża i dzidziusia .....sprawdż czy nie kopie jak ten
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
Czyli kanakk i Harry powinna być to normalna ,kobieca kobieta.

Harry to prawda ze jesteś bardzo sympatyczny wiec nie wierze żebyś miał problem z kobietami które nie zwracają na ciebie uwagi.

to może za mało bo podobno trzeba mieć jakieś COŚ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Harry, ja byłam strasznie obrażalska, gdy byłam dzieckiem, już mi minęło całkowicie, teraz tylko udaję Mój dzidziuś jeszcze nie kopie, ale już mnie stresuje Ja nikogo nie stresuję, to inni mnie stresują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
kanakk napisał:
Powinna mieć dobre serce,być inteligentna, bystra, posiadać jakąś pasje lub talent,najlepiej obie te rzeczy ,zaradna i samodzielna ciekawa życia i świata,chętna do poznawania i uczenia sie rzeczy nowych, nowych miejsc,nowych kultur,
ambitna no ijak Harry powiedział niechby była choć trochę ładna.
Dla mnie ma duże znaczenie jeśli ktoś budzi sie koło mnie z uśmiechem na twarzy , i niezależnie od dobrych czy złych czasów , z uśmiechem mówi DZIEŃ DOBRY KOCHANY.

Tak,tak, kanakk. Dobrze chociaż że za marzenia nie trzeba płacić Chociarz nie zawsze Niektórzy płacą nawet przez całe życie No ale bez marzeń świat byłby całkiem do dupy Tak się tylko zastanawiam,jak to wyglądało by procentowo? Ilość was piszących w tym pozytywnym tonie , a tych mających odmienne zdanie,czy też realny i trzeźwy punkt widzenia w tym temacie a niechcących brać udziału w tym dyskursie Mam na myśli tylko samych forumowiczów MN? I ciekawe o czym to może świadczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
retier...ciekawe co to jest ten realny i trzeżwy punkt widzenia w tym temacie
no tak hmmm..........takich kobiet nie ma.
trzeba się napić to przynajmniej będą ładniejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok